СЪОБЩЕНИЕ: Относно поканите в банда

Всякакви новини около сървъра ще се добавят в този раздел.
[BG][NCS]Mike
Скриптер
Скриптер
Мнения: 1694
Регистриран: нед фев 21, 2016 12:00 pm
Пол: Не е посочен

СЪОБЩЕНИЕ: Относно поканите в банда

Мнениеот [BG][NCS]Mike » вт мар 31, 2020 5:02 pm

Някои банди/мафии в сървъра всеки ден гонят доста играчи, които не са в сървъра и канят други на тяхното място, след което си разменят местата и така се губи донякъде смисъла на лимитите за бандите/мафиии. По този начин не може да се развият останалите банди/мафии, защото по-силните и активни банди постоянно си сменят играчите и така не се дава възможност на останалите банди/мафии. Затова се въвежда ограничение в поканите за всяка банда/мафия. Всяка седмица дадена банда/мафия ще разполага с 15 на брой покани, които ще може да изпращат към играчите, като поканата се отчита за употребена, когато играча приеме съответната покана, а не когато се изпрати просто покана. След като дадена банда/мафия изхаби нейните покани, трябва да изчака да изтече седмицата за да може на новата седмица да получи отново 15 на брой покани. Ако дадена банда/мафия има неупотребени покани за текущата седмица, те нямат да се запазят за следващата седмица + да получат още 15 т.е. всяка седмица всички банди/мафии стартират с точно 15 покани на брой. Всеки понеделник ще се рестартират поканите на бандите/мафиите. Ако дадена банда/мафия по някакъв начин бъде прецакана от играч, който е целял да изхаби покана на бандата/мафията, някой от лидерите може да се оплаче срещу предоставяне на нужните доказателства на скайп gta.mike и поканата на бандата ще бъде върната. Затова за по-сигурно, когато вкарвате играчи, правете снимки. Лидерите на дадена банда/мафия може да проверят с колко покани разполага тяхната банда/мафия чрез командата /checkinvites.

За момента е преценено, че 15 на брой покани на седмица са достатъчни за една банда/мафия да може да се поддържа активна. Просто трябва да подбирате по-внимателно играчите, а не да вкарвате, който ви падне и после да го гоните. Така се губи смисъла на лимитите на бандите/мафиите и някои от останалите банди/мафии не може да се развият. Когато дадена банда/мафия бъде купена от сървъра или от друг играч, за първия път ще им се предостави 30 на брой покани (може и повече), защото лидера е нов и са му нужни повече покани за да може да развие бандата/мафията си, а не да чака новата седмица. Главните лидери на бандите/мафиите да информират своите лидери за тази промяна за да не изхабят поканите на бандата/мафията си без да знаят. Тъй като сиурно ще има някои неразбрали играчи все още, за първата седмица на всяка банда/мафия се предоставят 30 на брой покани, като от следващата седмица вече ще са 15, както ще си е стандартно.

Тъй като това е нова промяна е възможно в процеса на игра, ако се прецени да възникнат някакви промени, като вдигане на броя на поканите за седмица или нещо подобно.
Тази промяна важи САМО за бандите/мафиите. Клановете за момента няма да имат ограничение в поканите.
Ако имате въпроси или предложения относно тази тема, задавайте ги на скайп gta.mike
[BG][NCS]Mike
Скриптер
Скриптер
Мнения: 1694
Регистриран: нед фев 21, 2016 12:00 pm
Пол: Не е посочен

Re: СЪОБЩЕНИЕ: Относно поканите в банда

Мнениеот [BG][NCS]Mike » чет апр 02, 2020 9:22 pm

Всеки, който влиза в дадена банда/мафия с цел да им намали нарочно лимита на поканите, ще бъде наказан с предупреждение.

Върни се в “Новини”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта