Списък с Евентите в GTABG.NET

Всякаква информация свързана със сървъра.
Потребителски аватар
Osama
Хостер
Хостер
Мнения: 124
Регистриран: съб фев 20, 2016 7:04 pm
Местоположение: Велико Търново
Име в играта: [TPD]admin
Пол: Мъж
Контакти:

Списък с Евентите в GTABG.NET

Мнениеот Osama » нед мар 13, 2016 6:49 pm

Направих тази тема с цел да се образовате на всеки евент какво се прави и какви има . Ще добавяме други евенти с всеки изминал ден :) .

Normal DM EVENT:
Изображение
Убийството е директна елиминация


*HOT: В този евент се избира определено място на което се събират участниците . Най-често евента е масов и всички започват да се бият наведнъж по между си ( нещо като Меле ) .
Последният оцелял се смята за победител и печели награда .


Chainsaw Event:
Изображение
Ще те нарежа на парчета

Това е друг вид DM event . За разлика от обикновенният ДМ този се състои изцяло от резачки . По принцип се играе без хеалване ( пълнене на кръвта и армора ) . След даден сигнал от админ играчите започват да се бият с резачките и последният оцелял печели .

Find Event:
Изображение
Който търси , намира

Това е доста интересен евент . Тук администраторът застава на определено място и избира някаква кола , която да бъде търсена от другите играчи ( обикновенно колата се намира доста трудно и е рядкост ) . Админът казва локацията си ( къде се намира ) и чака да му донесат избраната кола . Няма правила в този евент , т.е можете да крадете колата от някой друг или да убивате наред . Първият доставил колата на Администраторът печели евента .

Stunt event:
Изображение
Ще се кача при теб първи

В този евент админстраторът се качва на определена сграда с мотор или кола , като казва на другите играчи къде е . Те трябва да се качат при него със същата кола или мотор , с която се е качил админът там . Администраторът решава дали можете да използвате /ramping или не .

Survivor event:
ИзображениеИзображениеИзображение
Искаме твоята плът

Това е най - новият евент за сега . Избира се *** карта . Това е нещо като Оцелели ( Хора ) и Живите мъртви ( Зомбита ) . Съответно оцелелите са с 3-4 пъти по малко от зомбитата , но за разлика от това хората имат оръжия , а зомбитата не . Целта е някой от двата отбора да победи ( да няма повече живи от съперническият тийм) .

Derby event:
Изображение
Ще те избутам

Тук се играе по често по 2ки . Единият стреля с тек9 или узи а другият кара колата . Целта е да се бутате и да стреляте през прозореца , за да елиминирате повече противници . Когато отпаднат всички и остане само 1 кола тя се смята за победител и на участниците в нея се дава награда.

Hunter event:
ИзображениеИзображение
Война на световете

Това е точно като война на световете :D . Получава се наистина жестоко . Спаунват се хънтъри и игтачите се качват в тях . Още щом се качат започват да се бият с базуката и минигън-а на Hunter-а . Последният който е все още жив и се държи във въздуха с Хънтъра си побеждава

Parachute ( Basejump ) event:
Изображение
Както казва CJ v Сингъл плеър: I hate gravity

Тук няма нужда от много обяснения . Дават се парашути на участниците и при даден сигнал от админ ( СТАРТ ) те скачат от мястото където са . Целта е да стигнат дестинацията дадена от админ-а ( тя е отбелязана почти винаги със светлинка и/или червен маркер на минимап-а ) . Първият стигнал там печели .

Parkour event
ИзображениеИзображение
Кой е по добър джъмпър?

В този евент администраторът избира локация , която е трудно достижима . Вие трябва да се изкачите ( най-често има стрелки да ви сочат посоката ) до краят на дадената дестинация . Първият пресекал финала е победител

Въпроси:
Изображение
Въпросник. Кой знае повече ?

В този евент обикновенно трябва да съберете 5 точки ( 5 верни отговора ) на въпросите на администраторът . Той задава въпрос и първият отговорил вярно печели 1 точка .
Първият събрал 5 точки печели . Често с въпроси се избират и сървайвърите ( в Survivor event ) или пък админът задава въпрос и , който му отговори избира какъв да е предстоящият евент .


DM baseball bat event:
Изображение

Кой удря по-добре ?

В този евент администраторът телепортирва всички участници в клетка . След началото на евента , той телепортира 2ма при него като им дава бухалки ( bat ) . Ако евентът е 1в1 тези двама участници започват да се бият , но ако е 2в2 те трябва да имат партниор с който да победят другата двойка . Този който е пребил вече всички и само той е жив ( или двойката с парниора му ) , тогава той печели.


Cowboy event:
Изображение
Стил Уестърн

*New
В този евент участниците първоначално застават с гръб един към друг . Когато се пусне count участниците трябва да направят колкото се може повече стъпки напред . Когато count-а стигне до "START" играчите се обръщат и целят съперника си с Deagle . Който убие първи другия и оцелее побеждава.

Master (Big) Race Event:
Изображение
Кой ще е най търпелив и бърз до края ?


*New
Това е Race евент с малки добавки . Този евент има няколко дестинации , но само една финална . Тоест , ако има 10 играча на евента се спаунват 10 коли . Целта е с тези коли да стигнат до 1вата дестинация ( дадена е от администратор ) . Там ще има други коли или мотори , но ,уловката е че няма да стигнат за всички ( който няма нова кола умира ). Ако първоначално има 10 коли то на 1-вата точка ще има 8 ( или по-малко - админа решава ) . С тези нови превозни средства ще трябва да стигнат до 2-ра точка , където пак ще има други vehicles и пак няма да стигнат за всички . На всяка точка ще намаляват докато накрая не остане само един !

Очаквайте още евенти и картинки + обяснения към тях


Легенда: *New - Нов евент.
*HOT - Най-често играещ се евент .
Изображение
Изображение

Върни се в “Информация за сървъра”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост