Страница 1 от 1

[NCP]HuaZzaH..

Публикувано: чет ное 08, 2018 10:00 pm
от Slazenger
Изображение


асд

Re: [NCP]HuaZzaH..

Публикувано: чет ное 08, 2018 11:15 pm
от brt.huazzah22
i kwo ima tuka ебаси и тупия *** маика му се ебе яко

Re: [NCP]HuaZzaH..

Публикувано: пет ное 09, 2018 1:03 pm
от SnuffzMaika
Че е ***,*** е ,а защо трябва да го е срам че е ***? Теб срам ли те е че си българин? Е за тва сме на тва дередже докато има такъв расизъм в тая държава!

Re: [NCP]HuaZzaH..

Публикувано: пет ное 09, 2018 8:35 pm
от SnuffzMaika
И друго мога да ти кажа Slazenger ли си къв си. Тва че е тyрчин не го прави по различен от всички НАС,а именно човек. Мога да ти кажа че има тyрци,които са 10 пъти по-добри от повечето българи. Не си мислете че го защитавам аз също не съм позитивно настроен към тyрците но не е нужно да го показвам. Като имаш комплекси за избиване не си ги избивай тука във форума. Що не кажеш на някой негър "Nigga" да видиш ква реакция ще има. Ще те замаже за земята направо тъй като по другите държави го няма това всеки да се обижда на раса,било цига*ин или тyрчин. Така че стягайте се под кръста и не бъдете скиптично настроени към всички. На тоя свят има два вида хора,а именно добри и лоши.

Re: [NCP]HuaZzaH..

Публикувано: нед ное 11, 2018 8:44 pm
от Slazenger
Snuffz, защо се обиди така. Да не си случайно като него. И да ти кажа расист съм си. Ако ти не си твой проблем си е. ;)

Re: [NCP]HuaZzaH..

Публикувано: нед ное 11, 2018 10:27 pm
от SnuffzMaika
Ми аз мога да ти кажа че съм си чист и натурален българин от двете страни. И защо да е проблем че не съм расист? Както казах не съм позитивно настроен към турците ама не е нужно да ги обиждам без причина. Само с турците сте така расисти и го показвате ама с негрите нямате смелост да го покажете щото ще си ходите бити при *** и тате нали?