Страница 1 от 1

ПРОЧЕТИ: Няколко съобщения

Публикувано: нед дек 08, 2019 4:27 am
от [BG][NCS]Mike
Относно правилата на сървъра

Правилата на сървъра са обновени и са направени някои промени, които може да ги видите в самата тема на правилата. Най-отдолу може да видите промените по правилата.
Ето и линк към самата тема: ЦЪК


Относно триенето на акаунти в сървъра

Вече няма да се трият акаунти поради неактивност и така няма вече да губите платените си неща в сървъра. Възможно е, ако сте неактивен в сървъра за дълго време, вашия акаунт да бъде заключен и за да може отново да влизате в него трябва да се свържете с [BG][NCS]Mike на скайп gta.mike и да обясните причината поради която сте бил неактивен в сървъра и съответно той да ви отключи акаунта за да може да играете отново. Също така играчите, които са главни лидери на банда или клан, ако са неактивни и главен администратор не може да се свърже с тях, е възможно да им бъде отнета бандата или клана, докато не се осъществи връзка с тях.

Относно броя позволени акаунти в сървъра

Вече имате право да притежавате до максимум два акаунта в сървъра, като може да ги държите и двата да са онлайн, но това, че имате право на втори акаунт, не означава, че може да правите някакви номера с този акаунт и да нарушавате по някакъв начин правилата на сървъра. Също така ще се проведе гласуване към играчите какво мислят по въпроси дали да се позволи да имат и трети акаунт.

Относно ъпдейтите

Скоро отново ще бъдат пуснати нови ъпдейти и неща по сървъра, тъй като последните дни нямах възможност да ги направя и довърша понеже много хора ми пишат по скайп и също така имам и друга работа по сървъра.

Относно провеждането на официалните турнири

В момента, както виждате, този месец ще се проведат турнирите за най-добър за 2018 година, тъй като миналата година те не се проведоха. След това през месец Януари ще се проведат двата летни турнира (DM и Race) за 2019 година, а през месец Февруари ще се проведат турнирите за най-добър за 2019 година, тъй като нито един от тези турнири не са се провели досега.

Ако се сетя да добавя някои нови съобщения ще ги напиша тук за да не пускам нова тема.
Ако имате някакви въпроси относно новите съобщения пишете на скайп gta.mike

Re: ПРОЧЕТИ: Няколко съобщения

Публикувано: нед дек 08, 2019 8:02 pm
от [BG][NCS]Mike
Към правилата е върната забраната за правене на мир между банди или кланове, тъй като получих мнения от играчи, че е по-добре да няма мирове, защото в момента няма много активни банди и като се обединят двете най-силни банди и никой няма да може да ги спре на Turfs. Така че правилото за забрана на мир между банди и клан си остава за момента, а по-нататък в зависимост от това колко банди и кланове се развият ще се прецени дали да бъде премахнато това правило.

Re: ПРОЧЕТИ: Няколко съобщения

Публикувано: пет дек 13, 2019 5:46 am
от [BG][NCS]Mike
Играчът с никнейм indeXsage има право да прави проверки по всяко време на всеки играч. В случай, че откажете проверка или се опитате да се измъкнете по някакъв начин, ще бъдете наказани според правилата на сървъра за извършване на проверки на играчи.

Re: ПРОЧЕТИ: Няколко съобщения

Публикувано: съб дек 14, 2019 2:20 am
от [BG][NCS]Mike
Гласувайте за::

Мир между бандите: https://www.strawpoll.me/19070824
Ограничаване на поканите в банда за определен период: https://www.strawpoll.me/19077297

Re: ПРОЧЕТИ: Няколко съобщения

Публикувано: пон дек 30, 2019 5:37 am
от [BG][NCS]Mike
Играчът hs.kAIOOOO_ има право да помага на indeXsage за проверките.

Re: ПРОЧЕТИ: Няколко съобщения

Публикувано: съб яну 04, 2020 5:35 pm
от [BG][NCS]Mike
Няколко нови неща:

  • Вдигнат е лимита на бандите с 5 играча. Вече всяка банда може да има до максимум 21 играча.
  • Вече всяка банда може да правим мир с максимум една банда. Когато две банди са сключили мир те могат да си помагат на Turfs т.е. ще ги допуска и двете банди до територията. Командите може да ги видите от /help -> Команди -> Команди за банда/мафия
  • Вече Delta Force ще стават първите трима играчи с най-много TPD точки в края на месеца. Класацията може да се следи от /top -> TPD

На следващият рестарт ще бъде добавени още няколко неща към тези новите.