КАНДИДАТСТВАЙ: Позиции в сървъра

Всякакви новини около сървъра ще се добавят в този раздел.
[BG][NCS]Mike
Скриптер
Скриптер
Мнения: 1392
Регистриран: нед фев 21, 2016 12:00 pm
Пол: Не е посочен

КАНДИДАТСТВАЙ: Позиции в сървъра

Мнениеот [BG][NCS]Mike » вт ное 26, 2019 1:34 am

Търсят се играчи, които да бъдат назначени да отговарят за дадени позиции в сървъра. Тези играчи, които бъдат назначени на дадените позиции по някакъв начин ще бъде отбелязано това в сървъра, че отговарят за дадената позиция, като например ако са администратори може да им бъде сменен текста на самия админ ранг, да бъде направена команда като /adminskype, в която те да бъдат отбелязани или някаква друга идея, ако ми хрумне или ако вие имате идея.

Назначаването на играчи за дадените позиции ще става чрез кандидатстване от съответните играчи. Всеки играч има право да кандидатства за колкото иска позиции, но за колкото повече позиции кандидатствате, толкова повече работа ще имате и съответно ако не може да си я вършите, ще се наложи да ви бъде отнета някоя от дадените позиции, затова избирайте умно за кои позиции ще имате време и с кои ще може да се справяте. В кандидатурата може също така, ако ще изброявате няколко позиции да уточнявате дали сте изброили няколко позиции, в случай, ако в едната не бъдете одобрени, тогава да бъде разгледана следващата, която сте казали или да уточните, че кандидатствате за всички да отговаряте наведнъж.

За момента няма определен срок до кога може да кандидатствате. Преглеждането и одобрението на кандидатурите става по моя преценка, така че ако сметна, че съм намерил правилния играч за дадената позиция мога да спра кандидатстването САМО за тази позиция, за която съм избрал вече играч. Ако НЕ може да се кандидатства за дадена позиция, долу в списъка с позиции пред заглавието на самата позиция ще пише:
[НАЗНАЧЕН]. В случай, че се колебая при избора ми за избиране на даден играч за дадена позиция, мога да се допитам до някои хора по моя преценка, а в краен случай мога и да пусна гласуване, в което да видя какво мислят всички играчи кой да бъде избран за дадената позиция, ако се колебая между няколко кандидата. За всяка позиция е възможно да бъдат избрани няколко кандидата. Ако имате някакви въпроси относно тази тема ги задавайте на скайп gta.mike

Кандидатстването става чрез попълване на формуляра по-долу и съответно го изпращате на скайп gta.mike

Код: Избери всички

1. Какъв е вашият никнейм?
2. Какъв е вашият скайп?
3. От колко време играете в сървъра?
4. За коя позиция кандидатствате?
-Изписва се номерацията на позицията, както е по списък.
-Може да кандидатствате за няколко позиции, като посочвате дали кандидатствате за всички наведнъж или изреждате позиции, които да бъдат разгледани в приоритет както сте ги изброили в случай, че ако в едната позиция не бъдете одобрени да се разгледа следващата.
5. Защо смятате, че сте подходящ за тази позиция?
-Ако сте кандидатствали за няколко позиции, отговаряте на този въпрос за всяка една от тях.
-По-дългите и по-добре обяснени отговори ще са в полза за вас при кандидатстването.
6. Имате ли предишен опит на тази позиция? Ако да, споделете или покажете със снимки или видео.
-Ако сте кандидатствали за няколко позиции, отговаряте на този въпрос за всяка една от тях.
-В този въпрос може да споделите за вашия опит за всяка една от позициите, както и да покажете каквото и да е, което смятате, че ще ви е от полза за кандидатстването за тази позиция

Ако искате нещо друго да кажете или споделите относно кандидатстването ви за дадената позиция/позиции, направете го след отговорите на въпросите.


Първите четири позиции са доста отговорни и затова за тях се изисква да сте доста активен играч т.е. да следите форума всеки ден.


Също така може да се публикуват нови позиции или да се променят условията по някоя позиция, затова следете темата.
Ако вие имате идея за дадена позиция в сървъра, която да бъде добавена, може да я споделите на скайп gta.mike


Ето и позициите, за които може да кандидатствате:

1. Играч, отговарящ за бановете

Това е най-отговорната позиция в сървъра и за да бъдете избран, трябва да сте доста сериозен играч и да се представите добре при попълването на формуляра, защото ще взимате решения дали даден бан, поставен от администратор, е правилен или не е. Банове по принцип има често, затова позицията изисква и да сте активен играч, който да следи форума редовно за банове. Не се налага да сте администратор в сървъра за тази позиция, но е препоръчително. Естествено, че понякога ще ви се налага да отсъствате или да няма възможност да гледате редовно форума, затова ще имате 2 помощника, които да ви помагат, ако случайно вие отсъствате да заемат вашата позиция временно, докато ви няма или да ви помагат, когато не може да прецените даден бан и съответно да го обсъдите тримата. Всеки кандидат за тази позиция може да спомене най-долу към формуляра дали има предпочитания кои да са неговите двама помощника, като преди това трябва да ги е попитал дали те са съгласни да му помагат. Ако имате идея само за един помощник може и само него да споменете, а втория ще ви бъде избран. Това, че сте одобрен за тази позиция не означава, че и вашите избори за помощници ще бъдат одобрени. Ако не са одобрени, ще ви се каже предварително кои двама са одобрени да са помощници и съответно вие ще кажете дали сте съгласен да работите с тях. Възможно е също така и двама от кандидатите да бъдат избрани за помощници. Също така да спомена към тази позиция, че няма да разполагате с модераторски права, а само ще пишете по темата какво решение е взето и съответно темата ще бъде заключена от някой модератор, когато той я види. При банове, които са ясно видими, че трябва да останат ще може директно да пишете по темата, че бана остава, но при спорни банове ще се налага да се допитвате и до мен преди да пишете по темата за да кажа дали и аз одобрявам вашето решение. Все още обаче не се знае дали ще разполагате с команда за UNBAN т.е. ако нямате достъп до командата, ще трябва да казвате на главен администратор да премахва бана. Формулярът за публикуване на тема за бан вие ще го определяте. Също така правилата относно публикуване на банове вие ще ги определяте т.е. не е задължително да важат моите правила, когато бях определил, като едно от тях беше срещу всеки клип да се посочва точна секунда.

2. Играч, отговарящ за оплакванията от играчи

Това е една от най-отговорните позиции в сървъра след първата позиция естествено, която също ще има същите изисквания, както първата позиция т.е. да сте активен играч, ще имате 2 помощника и т.н. Ще взимате решения относно оплакванията от играчи, така че трябва да сте запознат много добре с правилата на сървъра. Тъй като ще отговаряте за поставянето на наказания при нарушение на правилата, затова се изисква да сте администратор в сървъра за тази позиция. Отново, както при първата позиция, няма да имате модераторски права, а просто ще пишете по темата и тя ще се заключва от някой модератор, когато той я види. При ясно видими нарушения може директно да поставяте съответното наказание, но при спорни ситуации трябва да се допитвате до мен преди да пишете по темата за да кажа дали и аз одобрявам вашето решение.

3. Играч, отговарящ за оплакванията от администратори

Това е също една от най-отговорните позиции в сървъра след първата позиция естествено и тука условията са същите, както при втората позиция, с разликата, че тука ще отговаряте за оплаквания от администратори. Тука не се налага да имате администраторски права, но е препоръчително. Наказанията ще бъдат поставяни от главен администратор. Другите неща са същите, както при втората позиция.

4. Играч, отговарящ за оплакванията от банди/мафии

И това е също една от най-отговорните позиции в сървъра след първата позиция естествено и тука условията са същите, както при втората и третата позиция, с разликата, че тука ще отговаряте за оплаквания от банди/мафии. Тука не се налага да имате администраторски права, но е препоръчително. Наказанията ще бъдат поставяни от главен администратор. Другите неща са същите, както при втората и третата позиция.

5. Играч, отговарящ за преглеждането на предложения

При тази позиция ще трябва да преглеждате предложенията и да казвате на мен кои ви се струват полезни да се одобрят и направят. Не е нужно да преглеждате всеки ден предложения, а може през няколко дена. Не е нужно да сте администратор в сървъра за тази позиция и за разлика от предишните позиции по-горе няма да е от значение дали сте или не сте администратор, когато кандидатствате за тази позиция. Просто трябва да ви бива в това да взимате правилни и полезни решения в преглеждането на предложения за да може играчите да са доволни, че сме взели правилните решения при промени и ъпдейти на сървъра. Ще може да пишете по темите за предложенията дали даденото предложение е одобрено или не, също така ще имате право да се допитвате до играчите какво мислят за даденото предложение, може и да се допитвате и до мен за дадено предложение, но няма да имате модераторски права за да заключвате темите.

6. Играч, отговарящ за провеждането на турнири

При тази позиция ще трябва да организирате периодично най-различни турнири, с които да забавлявате играчите. Тука става на въпрос НЕ само за DM и Race турнири, но и за други най-различни. Наградите ще се определят и осигуряват от главните администратори, затова не е нужно вие да ги давате, но може да давате идеи какви да са самите награди. Турнирите ще се провеждат в ТЕСТ сървъра и аз ще съдействам за всичко нужно за организацията на даден турнир като добавянето на нужни команди, превозни средства и т.н. Официалните турнири на сървъра като двата летни турнира и турнирите в края на годината за най-добър се организират от мен, а вие като играч на тази позиция ще може да ми помагате в тези турнири.

7. Играч, отговарящ за създаването на карти, поставянето на обекти в сървъра или т.нар. Mapper

При тази позиция ще трябва да сте запознати с някой Map Editor на играта и да може да боравите добре с него, да познавате добре обектите на играта и да ви бива в правенето на най-различни карти, писти, украсяване и всякакви други неща. Когато се налага ще ви давам задачи да правите дадени неща, свързвани с вашата позиция Mapper, като например да украсите дадена банда с обекти, да създадете дадена писта по поръчка на играча, отговарящ за турнирите и т.н. Също така може и на мен да предлагате вашите идеи, ако имате такива.

8. Играч, отговарящ за даването на идеи при мои запитвания

При тази позиция ще трябва да давате идеи, когато имам запитвания към вас. Например да дадете идея какво да се направи, така че бизнесите да се развият по-добре и всички поне малко да бъдат посещавани, тъй като повечето в момента изобщо не ги посещават, защото в някои дори няма какво да си купиш, а други дори няма интерес към тях и целта ми е да вдигнем интереса към всички бизнеси за да станат използвани. Същата работа е и при къщите. Това е едно от запитванията, което имам в момента и го давам просто за пример какво ще искам от вас. Затова трябва да сте добър в даването на идеи за тази позиция. Също така не е задължително да давате идеи само при мои запитвания. Ако имате идеи самите вие за дадено нещо, може да ми ги споделяте.

9. Играч, отговарящ за томболите

При тази позиция ще трябва да отговаряте за провеждането томболите на сървъра. Главните администратори ще определят кога да има томбола, а вие ще трябва да организирате тема и да записвате играчите в нея. Също така вие ще теглите томболата и ще обявявате победителите, след което ще трябва да ги запишете в темата. Наградите ще се определят и осигуряват от нас.

10. Играч, отговарящ за събирането на информация за сървъра

При тази позиция ще трябва да поддържате добре описана тема или няколко теми във форума с цел да помагате на играчите да се информират добре за нещата в сървъра, като например да изброявате всички неща от които може да се изкарат EP и съответно колко, с всички подробности. Също така да описвате колко разнообразни неща има в сървъра, като се започне от бандите, къщите, бизнесите, мини-игри и се стигне до по-малките подробности, които не се играят толкова често в сървъра. Като цяло трябва да поддържате добре описана цялата информация за сървъра. Това означава, че трябва да сте добре запознати с повечето неща в сървъра и да сте играли доста за да сте опознали самите неща в сървъра. Също така ще трябва да следите ъпдейтите на сървъра. Естествено, че няма как да знаете абсолютно всичко, затова ще ви съдействам, когато имате дадени запитвания към мен.
[BG][NCS]Mike
Скриптер
Скриптер
Мнения: 1392
Регистриран: нед фев 21, 2016 12:00 pm
Пол: Не е посочен

Re: КАНДИДАТСТВАЙ: Позиции в сървъра

Мнениеот [BG][NCS]Mike » съб яну 11, 2020 11:25 pm

Търсят се играчи за позициите, изброени по-долу. Използвайте кандидатурата от горното мнение за да кандидатствате и я изпратете на скайп gta.mike

Играч, отговарящ за шоуто "Риск печели, риск губи"

При тази позиция ще трябва да водите шоуто "Риск печели, риск губи", като от вас се иска да изготвяте информация за провеждане на шоуто и самото шоуто да се провежда редовно. Наградите също ще се раздават от вас, така че вие си преценявате какви да са, както и вие определяте цената на билета за участие в шоуто. Ще ви бъде предоставен достъп до нужните команди за провеждане на шоуто. При тази позиция може да има избран повече от един играч, така че в кандидатурата може да посочвате ваш приятел, който предпочитате да ви помага с шоуто.

Играч, отговарящ за шоуто "Семейни войни"

При тази позиция ще трябва да водите шоуто "Семейни войни", като от вас се иска да изготвяте информация за провеждане на шоуто и самото шоуто да се провежда редовно. Наградите също ще се раздават от вас, така че вие си преценявате какви да са, както и вие определяте цената за участие в шоуто. Ще ви бъде предоставен достъп до нужните команди за провеждане на шоуто. При тази позиция може да има избран повече от един играч, така че в кандидатурата може да посочвате ваш приятел, който предпочитате да ви помага с шоуто.

Играч, отговарящ за еврофутбола

При тази позиция ще трябва да водите еврофутбола, като от вас се иска да сте редовен и да публикувате мачове, обновявате резултати и да сте добре запознат с правилата на еврофутбола. Печалбите от еврофутбола се осигуряват от сървъра, като те се раздават от [BG][NCS]Mike. При тази позиция може да има избран повече от един играч, така че в кандидатурата може да посочвате ваш приятел, който предпочитате да ви помага с еврофутбола.

Върни се в “Новини”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост