TELNET 2.3 RC3 - Информация

Всякакви новини около сървъра ще се добавят в този раздел.
[BG][NCS]Mike
Скриптер
Скриптер
Мнения: 1540
Регистриран: нед фев 21, 2016 12:00 pm
Пол: Не е посочен

TELNET 2.3 RC3 - Информация

Мнениеот [BG][NCS]Mike » пет фев 14, 2020 9:29 pm

В момента е пусната третата част от новата версия - TELNET 2.3
По-долу може да видите информация за всички части от новата версия!

TELNET 2.3 RC3

 • Направен е отделен TOP за Delta Force, в който ще участват само играчите, които имат DF в TPD и също така те няма да се броят към стандартния TOP на TPD. За да се класират DF играчите в новия TOP трябва да имат поне 800 точки и в края на месеца първите двама ще си запазят DF-то и за следващия месец. А стандартния TOP на TPD ще дава възможност на три играчи, които да се сдобият с DF за следващия месец. Така всеки месец ще има поне по 3 DF-та + още 2, ако някой от тях успее да си запази DF-то чрез събиране на поне 800 точки и да е сред първите двама.
 • Намирането на предметите този път е направено по по-специален начин. Пет от играчите в сървъра са скрили по 10 предмета. Всеки играч е избрал 10 предмета по негов избор и за всеки предмет е избрал съответно къде да се намира. Затова може някои от имената на предметите да се повтарят, защото някои играчи са избрали един и същ предмет. Не е задължително предметите да са на логични места, всеки от играчите си е избрал къде да ги сложи, като разбира се са спазени стандартните правила за предмети т.е. предметите да не се намират във вода или в интериори, а само някъде из картата. Всяка вечер след 20:00 часа ще се прави преглеждане на предметите и ако бъде установено, че на някой от играчите му са намерени и 10-те предмета, независимо дали от един или няколко играча, тогава ще се каже кои са тези предмети и ще се проведе гласуване в сървъра в рамките на една минута и играчите ще имат възможността да предположат кой е скрил въпросните предмети. След самото гласуване играча ще бъде разкрит пред останалите играчи. Ако някой познае съответния играч ще спечели EP, пари, ES или MS (на място ще се реши каква награда да му се даде).
 • Направено е шоуто "Семейни войни", като сградата е добавена да е близо до сградата на шоуто "Риск печели, риск губи". Всеки ще има възможността да провежда шоуто, като за целта трябва да знае правилата на самата игра. Ще му бъдат предоставени права за нужните команди, с които да провежда шоуто. Ако имате желание, пишете на скайп gta.mike. Вече имаше кандидатури за позицията "Семейни войни" и всички ще бъдат одобрени. Имайте на в предвид, че местата са ограничени, така че ако няма свободно място и искате да водите, трябва да изчакате да се освободи свободна позиция.
 • Направена е команда /checkall, с която да се виждат играчите, отговарящи за еврофутбола, шоуто "Риск печели, риск губи" и шоуто "Семейни войни".
 • Направена е команда /records, която да показва постигнатите рекорди на мини-игрите, брой задраскани графити, брой решени тестове за бързина и най-бързо намиране на предметите. Информацията беше част от /history и е възможно някои резултати да не са актуални, но ще се актуализират скоро.
 • Оправени са текстовете по екраните да не се бъгват.
 • Вече резултата от вашия фиш ще се изписва и при /mybet, в случай че не сте видели съобщението в чата, когато примерно не сте познали даден мач и вашия фиш е отпаднал. Така чрез написване на командата /mybet ще видите дали сте спечелили или не и ако не сте, ще ви изпише причината.
 • Следващият ъпдейт ще е тези дни и ще има нови неща, затова го очаквайте скоро.

TELNET 2.3 RC2

 • Променени са Map Icons на превзетите графити. Когато видите сив флаг това означава, че графита е превзет, а когато видите червен флаг това означава, че графита е цивилен. Промяната е направена понеже с предишните цветни квадрати и триъгълници играчите може да се объркат, че на картата това е друг играч.
 • Лимитът на мини-игрите е смален на 2 т.е. вече ще се изисква минимум двама играчи за да стартира една мини-игра. Тази промяна НЕ важи за отборните игри като CTF, CTF2 и Caligula's.
 • Променено е интрото на сървъра. Също така са променени и текстовете по екрана за статистика, дата и час. Ако искате предишния вид на текста за статистиката или някой по-стар, може да използвате командата /style
 • Всяка банда/мафия с изключение на TPD и VIP вече имат ограничение от общо 10 играча на банда независимо дали са в сървъра или не. Вече при /members ще изписва всички играчи в съответната банда, техния ранг, дали са помощник лидер или не и техния статус - дали са сървъра или не и ако са в сървъра съответно дали са в играта или са ESC или AFK. Тази промяна е направена с цел за да може да се развият останалите банди, да има повече активни банди и съответно да е по-интересно, а не повечето играчи да отиват в първите 2-3 най-развити банди, а останалите банди да седят почти празни. Има доста свободни банди в сървъра и всеки може да си направи нова банда. Така съответно ще даде възможност на играчите да влязат в неговата банда, защото местата в банда в момента са ограничени и доста играчи ще търсят в коя банда да влязат и така ако се развиват една по една бандите ще има доста активни банди и ще стане доста интересно за самите банди да водят битки помежду си. Ако някои решат да се заемат с банда в нея ще могат да вкарат максимум 9 играча, тъй като едното място се заема от самия главен лидер. Лимитът засега ще е 10 играча, защото в момента няма много хора в сървъра, но ако почне да играят повече и съответно бандите да се развиват и да има интерес, тогава лимита ще бъде вдигнат. Същата промяна важи и за клановете. Те отново могат да имат максимум 10 играча в клана, които могат да се виждат от /clmembers
 • Вече всеки член на TPD може да си избира с кой цивилен скин да го пуска чрез командата /civiluniform, която се използва на точно определено място в сградата на TPD (същото място, където се използва и /uniform).
 • Два от камионите на TFC са променени на камион Roadtrain.
 • Лимитът за стартиране на Turf атака е намален на 3 т.е. ще се изисква минимум 3 играча да участват в Turf атаката, както и минимум 3 играча да има в сървъра от съответната банда, чиято територия атакувате.
 • Премахнати са командите /joingrove и /groverank, тъй като е въведен лимит за бандите, който споменах по-горе. Влизането в Grove Street Families ще става само с покана от лидер. В момента само аз съм лидер, но нямам време да се занимавам с бандата в момента, тъй като работя по сървъра.


Последно избутана от [BG][NCS]Mike на пет фев 14, 2020 9:29 pm.

Върни се в “Новини”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост