ВЪПРОСИ: Допитване до играчите

Всякакви новини около сървъра ще се добавят в този раздел.
[BG][NCS]Mike
Скриптер
Скриптер
Мнения: 1251
Регистриран: нед фев 21, 2016 12:00 pm
Пол: Не е посочен

ВЪПРОСИ: Допитване до играчите

Мнениеот [BG][NCS]Mike » ср апр 17, 2019 11:06 pm

Искам да направя допитване до всеки един играч в сървъра относно въпросите, които са изброени по-долу. Допитването не се отнася само до играчите, които в момента играят в сървъра, а като цяло за всички играчи, които играят и които са играли. Така че, ако поддържате връзка със стари играчи, които вече не влизат в сървъра, ако може да изпратите тази тема към тях за да могат и те да я видят и да изкажат мнението си по всеки един от въпросите. Колкото е по-дълъг вашия отговор, толкова по-добра информация ще предоставите относно конкретния въпрос. Вашите отговори няма да бъдат изпращани на други играчи. Целта на това допитване е всеки един играч да изрази мнението си по всеки един въпрос за да преценим съответно как да процедираме по дадения въпрос за да може играчите да са доволни. Възможно е да добавя и някои други въпроси, затова следете темата. Под всеки един въпрос попълнете вашия отговор и ми изпратете всички отговори наведнъж на скайп gta.mike

Ето ги и въпросите:


1) Какъв е вашия никнейм в момента?

2) Имали ли сте стари никнеймове в сървъра и ако да какви са?

3) Какъв е вашия скайп в момента?

4) Имали ли сте стари скайпове и ако да какви са?

5) Откога играете в сървъра и как разбрахте за сървъра?

6) Играете ли все още в сървъра? Ако вече не играете, тогава защо сте се отказали? По възможност опишете подробно и избройте всички причини, ако сте се отказали да играете.

7) Ако вече не играете в сървъра, бихте ли се върнали да играете отново? Ако не бихте се върнали да играете отново, тогава какви са причините и какво може да подобрим в сървъра за да започнете да играете отново в него?
Примерни причини:
-определена случка (например: бан, наказание, наложено от главен администратор спрямо вас/ваша банда, което вие смятате за нечестно/несправедливо)
-определен играч/администратор от екипа на GTABG

8) Според вас какви са причините да няма вече голям интерес към сървъра и съответно играчите вече да не са много?

9) Дайте мнение за следните администратори в сървъра. Какво ви харесва и какво не ви харесва в тях?
-[TPD]admin
-[BG][NCS]Mike
-[TPD]ivailo

10) Смятате ли, че [BG][NCS]Mike в момента се справя добре с преглеждането на форума на темите, свързани с оплаквания и банове? Ако не, обяснете защо.

11) Ако се въведе в сървъра нов клиент, разработен от нас, който забранява използването на CLEO и други подобни средства, бихте ли одобрили тази идея? Ако не я одобрявате, тогава обяснете защо. Бихте ли се съгласили да се ограничи използването на CLEO за да има по-малко хакери в сървъра, тъй като основните хакове, които развалят играта идват от самото CLEO?

12) Какво бихте искали да се промени в сървъра и какви препоръки бихте дали? Също така какви нови неща искате да има в сървъра?

13) Какво според вас е бъдещето на SA-MP като цяло? Как виждате играта и нашият сървър след година-две?

14) Има ли нещо свързано с промени по мода на сървъра, което ви е отказало от това да играете в сървъра? Ако да, какво е то и бихте ли се върнали, ако то бъде върнато към старото си състояние?

15) Смятате ли, че е нужно да бъдат взети драстични мерки по даден въпрос, за да се подобри играта в сървъра? Ако да, кой е този въпрос и какво според вас трябва да бъде направено?
Пример: Промени по ключови части от мода или нещо свързано с екипа на сървъра

Върни се в “Новини”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост