GTABG.NET- multiplayer, форуми, коли, модификации, кодове, мисии. - Статии: Grand Theft Auto Vice City - Цялостна информация
Управление
Нови файлове
Кой е на линия
Гости: 2

Потребители: 0

Брой потребители: 58,267
Най-нов: ynyxygo
CS-bg - Counter-Strike фенсайт
Търси
Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.

Избрани снимки
Event (Албум: Снимки от Евенти и Турнири) Админ без глава (Албум: Снимки от сървъра) Лудаци (Албум: Снимки от сървъра) Dkeyz Drug (Албум: Снимки от сървъра) Boxing (Албум: Снимки от Евенти и Турнири) Gang Wars Party (Албум: Снимки от сървъра)
Най-скорошни
Урок за инсталиране на клиента GTA San Andreas Multiplayer 
Това е урок за инсталирането на клиента GTA San Andreas Multiplayer, който ще ви е нужен за да играете в сървъра.

IP:samp.telnet.bg:7777

Гледания 39,636
Trailer 2014 ( GTABG.NET ) 
Новия клип на сървъра
Гледания 9,781
Урок за инсталиране на играта GTA San Andreas HOODLUM 
GTABG.NET - Урок за инсталиране на играта GTA San Andreas HOODLUM
Гледания 10,881
Урок 18 - Мисията DeathMatch 
Мисията DeathMatch
Гледания 10,768
Урок 17 - Мисията StreetRace 
Мисията StreetRace
Гледания 10,962

Йерархия на статиите

Grand Theft Auto Vice City - Цялостна информация
  • Печат
  • От admin |
  • На 01 Jan 1970
  • | 4845 Прочитания

Въведение:Grand Theft Auto: Vice City е компютърна игра в жанра 3D екшън , издадена и разпространявана от Rockstar Games. Играта често е наричана GTA4, но това е разширение на GTA3. Играта се появява през октомври 2002 за PlayStation 2 и през 2003 за PC. В геймплея, взет от Grand Theft Auto III има съвсем малко промени. Действието се развива във Vice City (отново град от първата част на играта) в началото на 80-те, а играчът поема ролята на италиански мафиот на име Tommy Vercetti, който вече е способен да говори (за разлика от "немия" Claude Speed в GTA3). В играта освен мисиите има възможност да се закупуват някои точно определени сгради и бизнеси. Също така има възможност за влизане в някои сгради, добавени са мотоциклети, пълноценен самолет и вертолети, както и не малко количество костюми за героя. Градът е двойно по-голям от този в GTA3, а населението му е 1,8 млн. души. Навсякъде присъстват розовите цветове и диско музиката. Авторите отново са разширили възможността за свободни действия.


История на играта:Годината е 1986. Вие сте Томи Версети, излежали сте 15 години в затвора на Liberty City и не сте споменавали нищо за вашето мафиотско семейство (Форели). Освободен сте от затвора и вашият шеф Сони Форели се чуди как да ви контролира, за да е сигурен, че няма да правите никакви проблеми в Liberty City, той ви изпраща във Vice City, където вие трябва да направите сделка с наркотици. Тази сделка е прекъсната по поръчка на неизвестен човек, но вие успявате да оцелеете от атаката. С помощта на Кен Роузенбърг, невротичен адвокат и Ланс Венс, дилър който току що е загубил брат си (Виктор Венс, който извършва сделката с вас), вие (в ролята на Томи) се опитвате да разберете кой е саботирал сделката, за да се измъкнете от проблемите със Сони за изгубването на наркотиците и парите. Ще се запознаете с различни важни и не толкова важни престъпници като П.Кортез, Ейвери Карингтон, Умберто Робина и др. Във Vice City, и ще се опитате да спрете престъпната стълба там. По време на играта ще намерите кой е саботирал вашата сделка и от там нататък ще започнете да превземате подземния свят на града като купувате няколко компании и основете криминална империя.

Възможности в играта:В играта можете да закупувате различни оръжия с пари. Често се срещат места, на които има оставени пари. След като убиете човек се срещат варианти, в които той да има пари и можете да ги вземете. Пари могат да се изкарват чрез различни видове работа: Taxi, Police, Tank, Pizza и други. В играта има полиция, която често ще се намесва в мисиите в с цел да ви спре. Също така след като убиете човек или откраднете кола ще ви подгонят полицаите. Всяка следваща звезда означава все по-високо ниво на полиция и различни трудности като полицията и армията.

Мафиите в играта:Haititans - Gang Leader: Auntie Poulet
Cubans - Gang Leader: Umberto Robina
PIG's (Patrol Invest Group) - Gang Leader: Dick Tanner
Sharks - Gang Leader: Unknown
Golfers - Gang Leader: Unknown
Diaz' Gang (later Vercetti Gang) - Gang Leader: Ricardo Diaz (later Tommy Vercetti)
Vice City Bikers - Gang Leader: Mitch Baker
Cortez Crew - Gang Leader: Juan Cortez
Forelli Family - Gang Leader: Sonny Forelli


Снимки от и на играта:GTA VICE CITY

GTA VICE CITY


GTA VICE CITY

GTA VICE CITY

GTA VICE CITY
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Моля, влезте в акаунта си или се регистрирайте за да оценявате.

Отличен! Отличен! 100% [3 Гласували]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]